Měsíční kámen přírodní

Měsíční kámen je ženský kámen plný soucitu, vstřícnosti, lásky a rovnováhy.Kameny jsou přírodní bez jakéhokoli dobarvení a navlečeny na kvalitní šňůrce. Velikost kamínků je 8 mm. Všechny kameny jsou řádně očištěné a náramky vyrábím osobně. Kameny jsou čistě přírodní, tudíž barva a odstín se může mírně lišit.

Vyberte variantu:
520 Kč
Vyprodáno
Měsíční kámen přírodní - 16 cm
520 Kč
Vyprodáno
Měsíční kámen přírodní - 17 cm
520 Kč
Vyprodáno
Měsíční kámen přírodní - 18 cm
520 Kč
Vyprodáno
Měsíční kámen přírodní - 19 cm
520 Kč
Vyprodáno
Měsíční kámen přírodní - 20 cm
520 Kč
Vyprodáno
Měsíční kámen přírodní
520 Kč
Produkt je vyprodaný
  • O měsíčním kameni se píše: Měsíční kámen je kamenem nových počátků.

    Jak napovídá jeho jméno, je silně spjat s Měsícem a s intuicí. Nejsilněji působí na utišení rozbouřených citů. Zvyšuje intuici a empatii. Měsíční kámen se používá ke zvyšování duševních schopností a rozvíjení vhledů a intuice. Na duševní úrovni měsíční kámen uklidňuje přehnaně reakce na emotivní situace.

    Je nabitý vstřícnou, láskyplnou, trpělivou, ženskou energií. V citovém životě uhlazuje měsíční kámen narušenou citovou stabilitu a napětí. Celkově uklidňuje emoce a zvyšuje citovou inteligenci. Měsíční kámen přináší hluboké citové zotavení. Hojí rovněž problémy horní časti zažívacího traktu, které jsou spojeny s citovým napětím.

    Na tělesné úrovni měsíční kámen ovlivňuje ženský reprodukční cyklus a snižuje nerovnováhu a napětí spojené s menstruací. Udržuje v rovnováze hormonální systém.

    Čištění: Alespoň jednou za čas dát pod tekoucí vodu (ideální potůček v přírodě) a nechat nabít na měsíčním svitu.

    Jak zvolit ideální velikost náramku?

    Nejlpší způsob, jakým si můžete změřit zápěstí je krejčovský metr. Krejčovským metrem si změříte zápěstí a vyberete si velikost náramku, která je cca o 0,5 -1 cm větší, než naměřená hodnota vašeho zápěstí.

    Co když nemám krejčovský metr?

    V případě, že nemáte krejčovský metr si obejměte zápěstí provázkem, a poté akorát změřte provázek dle pravítka nebo jiného metru. Následně vyberte velikost náramku cca o 0,5 -1 cm větší, než jste naměřili hodnotu svého zápěstí.

    V případě, že chcete velikost náramku, která není v nabídce objednejte náhodnou velikost náramku a do poznámky zadejte velikost, kterou požadujete.

Podobné zboží

Duchovní síla, láskyplnost, empatie, vztahy, nadhled, láska, čistá mysl. To je andělský Kunzit. Kameny jsou…
Cílevědomost, odvaha, trpělivost, soustředění, vytrvalost, životní energie. To je jaspis. Kameny jsou přírodní bez jakéhokoli…
Stabilita, uzemnění, uklidnění ohnivé povahy, harmonie, jemnost, sebedůvěra, tolerance, pochopení, přijetí, vytrvalost. To je krásný…